Udruga ''Put u život'' – PUŽ

Pismo

”DRAGE I VELIKE MAME PUŽA,

Hvala Vam prvo što postojite….

Hvala vam što dijelite svoje iskustvo sa svima nama i svaki dan nas učite kako da cijenimo ovaj jedan jedini život koji imamo.

Hvala vam u u ime moje djece, moje ime i moje porodice. Ja sam samo jedna majka, zaposlena žena koja se zove xxxxx i živi u Tuzli koja često čita vaše redove. Hvala vam što nadahnjujete moj život, unosite sreću i ljubav u moj dom. Hvala vam što oplemenjujete moj poziv i ukazuje te mi kako da postanem što bolji ČOVJEK i stručnjak.

Ne postoje slova, ne postoje riječi kojima mogu izreći poštovanje i zahvalu za mame poput Vas.

POTPIS

Tuzla”

Večeras je na adresu Udruge stigao je e-mail. Stigao je iz susjedne države, iz Tuzle. Zahvaljujemo na toplim riječima koje nam je uputila gospođa xxxxx. Zahvaljujemo na riječima zahvale i podrške.

U ovakvim trenucima postajemo svjesniji da ove stranice netko čita, da nekome pomažemo, da nekoga saslušamo – da sve što radimo ima smisla.

Trudit ćemo se ubuduće raditi više, bolje i organiziranije. Sad kad imamo prostor za rad biti će lakše odrađivati i ovaj drugi dio posla, ili bolje rečeno, naših života.

29.12.2007.

Generic selectors