Udruga ''Put u život'' – PUŽ

Dobro došli na novu web stranicu PUŽ-aNakon dosta godina odlučili smo našu staru, dobru (i nama jako dragu) web stranicu PUŽ-a obnoviti. I dalje želimo imati stranicu koja će biti informativna, interesantna i putem koje možemo međusobno komunicirati.

Kako je stvaramo sami paralelno sa svim ostalim svakodnevnim poslovima…. nekoliko mjeseci na našoj adresi mogli ste vidjeti našeg pužića. Mislili smo da ćemo brže postaviti čitavu novu stranicu. No, osobina puževa je da su spori.  

Trebalo je odlučiti. Čekati da je u potpunosti završimo (da li je to uopće moguće?),, stavimo sve sadržaje koje želimo i ispravimo sve uočene greške ….. Utopija – nikada nećemo biti u potpunosti zadovoljni. I odluka je pala.

Predstavljamo vam našu novu, ne savršenu i ne dovršenu web stranicu.

 

Vjerujemo da ćemo je ažurno održavati. Prenijeti ćemo i dio starih sadržaja sa stare web stranice koji predstavljaju naše aktivnosti od 1995. godine.

 

Ne smijemo zaboraviti zahvaliti dugogodišnjim udomiteljima naše web stranice. Tvrtka Avalon, nas podržava od 2004. godine, na čemu im beskrajno zahvaljujemo.

Generic selectors
točan pojam
traži u naslovima
traži u sadržaju
traži u objavama
traži na stranicama
Filter kategorija
Aktivnosti
Čitaonica
Mediji
Obrazovanje
Ostalo
Partnerstva
Pitanja i odgovori
Pomoćnici u nastavi
Prava
Pristupačnost
Projekti
Projekti PUŽ-a
Udruga
Vaša podrška
Vijesti