Udruga djece roditelja s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Put u život” – PUŽ

Vi nam možete pomoći da budemo brži!

Fotgrafija 1 - Čini pravu stvar
Fotografija 2 - Čini pravu stvar

Platforma Čini pravu stvar je najjednostavniji i najbrži, on-line, način uplate donacija  – karticama oslobođen bilo kakvih dodatnih troškova.

 

Čini pravu stvar je online društvena platforma tvrtke Vipnet.

 

Cilj platforme Čini pravu stvar je prikupljanje financijskih sredstava za dobrotvorne ciljeve. Pokrenula ju je tvrtka Vipnet u lipnju 2016. godine. Naša Udruga član je ove platforme od samog početka. 

Sam proces prikupljanja sredstava je transparentan, a svi posrednici između donatora i Udruge odrekli su se svojih naknada. Na račun Udruge uplaćuje se kompletan iznos donacija. U svrhu transparentnosti uplaćenih donacija, sredstva se uplaćuju na poseban račun namijenjenom samo za uplate kroz platformu Čini pravu stvar. Udruga je dužna Vipnetu podnijeti izvještaj o načinu korištenja sredstava prikupljenih kroz ovu platformu.

Do sada je za našu Udrugu prikupljeno putem ove platforme 420,00 kn. Malo ? Puno ? Taman? Zaključite sami.

Putem platforme Čini pravu stvar možete nam pomoći na dva načina. Prvi je da podržite neki od otvorenih Izazova i donirate iznos prema vašoj želji i mogućnostima, putem uplate direktno na račun Udruge (u banci ili internet bankarstvom) ili karticom. U slučaju direktne uplate ipak ćete platiti proviziju financijskoj instituciji preko koje uplaćujete.

Drugi način je da postanete naš ambasador i kreirate svoj Izazov. Kako biste bili uspješniji u dostizanju svog postavljenog cilja potrebno je o istom na neki način obavijestiti i animirati svoju okolinu putem društvenih mreža, mailom ili usmenom predajom.

Trenutno je na platformi otvoren jedan izazov za PUŽ. Izazivač sam ovog puta ja. Moj izazov je završiti prijenos sadržaja stare web stranice i učiniti ovu stranicu Udruge PUŽ  što informativnijom do kraja siječnja ove godine. I sada vas izazivam. Tko će biti uspješniji – vi ili ja ? Ukoliko imate dilema oko odluke o doniranju, pročitajte tekst Zašto nam pomoći koji vam može pomoći u odluci.

Vi nam možete pomoći da budemo brži !