Udruga djece roditelja s posebnim potrebama “Put u život” – PUŽ

Vi nam možete pomoći da budemo brži!

Zahvaljujemo in Portalu koji je prenio našu objavu Vaša podrška nam je sada jako potrebna. Međutim, naslov koji je stavljen iznad objave na portalu – ”Put u život: Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju PUŽ nalazi se pred gašenjem” definitivno nije u našem stilu.

Mi možemo padati i rasti, možemo privremeno ili trajno smanjiti opseg nekih aktivnosti, ali se ne gasimo

Naš motiv su naša djeca. Životi naših obitelji dugoročno su drugačiji od života ”običnih” obitelji. Najveći dio problema koje imamo nije zbog naše djece, već zbog sustava i okoline koja ima problem prihvatiti našu različitost i podržati nas na kvalitetan i adekvatan način. Mi pokušavamo promijeniti društvo i okolinu. 

Bez obzira na to kojim financijskim sredstvima raspolažemo, koliko projekata provodimo i dalje ćemo to raditi. Sporije – da. S manje aktivnosti – da. S manje zaposlenih – da. Ali, ne gasimo se

Istina je da nam i za takav, smanjeni, opseg aktivnosti trebaju sredstva za osnovne troškove. I da se, ako ne sačuvamo kapacitet Udruge koji čine naši zaposlenici, smanjuje mogućnost dobivanja novih projekata, jer je jedan od elemenata ocjene projektnog prijedloga uvijek i kapacitet Udruge, financijski i ljudski (izvoditelji), koji Udruga ima. I zato nam je Vaša podrška sada jako potrebna.

 Zahvaljujemo i našim prijateljima iz Gospića, s kojima smo proveli niz projekata, ali i surađivali na razne načine na podršci koju nam pružaju u ovim vremenima.

PčeliceDND Gospić – zakon ste !  Josip iz Gospića koji je dio prelijepe gospićke priče suradnje civilnog sektora i angažmana na različitim projektima u lokalnoj zajednici podijelio je naš ”poziv u pomoć” na portalu  Lika club.   

 

Zaključak:

 

Ne gasimo se – to jedino  nije opcija. No, vaša podrška nam je sada uistinu potrebna.

 

Udruga “Put u život”, Đakovačka 11, Zagreb

ZABA IBAN: HR71 2360 0001 1014 9035 2

HPB IBAN: HR13 2390 0011 1003 4222 3

Ili on-line donacijom ovdje.