Udruga djece roditelja s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Put u život” – PUŽ

Vi nam možete pomoći da budemo brži!

Čitaonica PUŽ

 

Čitaonica PUŽ. Kako drugačije nazvati mjesto na kom objavljujemo različite tekstove. Uglavnom su to crtice iz života Udruge, naših privatnih života, objave medija, rasprave o izazovima s kojima se susrećemo, razmišljanja, objašnjenja termina, komentari… Cilj je pružiti informaciju, približiti živote naše djece i naših obitelji, čitateljima naše stranice.

One koji su u sličnoj situaciji, možda potaknemo, utješimo, informiramo i sl. One koje nisu, želimo informirati, upozoriti, objasniti naša stajališta. Ono što možete pročitati ovdje, samo je dio života obitelji djece i osoba s invaliditetom u RH. Svaka sredina, svaka lokalna zajednica, svaka obitelj, svaka udruga…  ima svoju specifičnu situaciju.

Sigurna sam da će vam svima, nakon što pročitate bar dio sadržaja, biti jasnije zašto je osnovan PUŽ, kao i niz drugih roditeljskih udruga. Bit će vam jasnije zašto su nam naše udruge toliko važne.

Dio tekstova prenešen je sa stare web stranice PUŽ-a. Svaki tekst nosi datum prvog objavljivanja i može poslužiti za usporedbu stanja u vrijeme kad je objavljen i današnje situacije.

Autori tekstova su članovi Udruge, suradnici i prijatelji koji su dozvolili njihovu objavu. Preneseni tekstovi imaju naznačen izvor.

”Nikad ne sumnjajte da mala grupa predanih ljudi može promijeniti svijet; 

uistinu, to je jedino što ga je ikada promijenilo.” 

(Margaret Mead)

Biseri

– izrekli i ostali živi

 

Priče iz PUŽ-a

– osobne priče članova Udruge

– crtice iz života Udruge

– izlaganja članova Udruge

 

S raznih strana

– prenešeni tekstovi

 

Vi nam možete pomoći da budemo brži !


Zašto i kako ?