Udruga ''Put u život'' – PUŽ

Od srca,  veliko HVALA !

 

Bez podrške vas, naših prijatelja, pojedinaca, koji prepoznajete naš rad i potrebe, bili bismo puno, puno sporiji. 

Građani / privatne osobe 

 

Na vas uvijek možemo računati. Kontinuirano nas podržavate, naročito kad ”zagusti”. Vaši  prilozi su u skladu s vašim mogućnostima i svaki, ali baš svaki je velik. Samo 0 je mala, sve ostalo se računa.  Hvala vam na tome, hvala od srca!

Važan nam je vaš financijski doprinos, ali jednako važno, ako ne i  važnije, je povjerenje koje nam poklanjate. Znamo koliko je važno ne izigrati vaše povjerenje. 

Svoje povjerenje poklanjate nam na više načina:

– direktnim uplatama na naš žiro-račun – u ovom slučaju mi ”vidimo” svaku uplatu i vaše osobne podatke (ukoliko se niste potrudili da ih ”sakrijete”)

– jednokratnim uplatama na jedan od naših žiro-računa

– višekratnim uplatama na jedan od naših žiro-računa

– višekratnim redovnim uplatama preko trajnih naloga

– on-line uplatama preko platforme Čini pravu stvar (možete biti, nama, anonimni donator ukoliko to želite)

– obustavom na plaći – grupa zaposlenika (koji to žele) tvrtke, dogovara sa svojom službom obračuna plaće, mjesečnu obustavu na plaći – tvrtka nam svaki mjesec uplaćuje doprinos svojih zaposlenika (pri tom šalje/ne šalje i popis osoba kojima je obustava izvršena)

– indirektnim uplatama – preko posrednika

– kroz Membership Rewards program korisnici American express kartice poklanjaju nam svoje bodove, a American Express uplaćuje na naš žiro račun određenu protuvrijednost – u ovom slučaju ne znamo tko nam je poklonio svoje bodove, niti koliko je osoba to učinilo – no, uplate su redovne

– uključivanjem u različite akcije koje za nas organiziraju dječji vrtići, škole, udruge, klubovi, tvrtke, neformalne grupe… koji organiziraju sajmove, izložbe, utakmice ili slična događanja, odnosno čine to na neki drugi način

– u ovom slučaju morate biti oprezni i biti sigurni da se radi o provjerenom/sigurnom organizatoru – u slučaju bilo kakve sumnje informirajte se kod organizatora, a uvijek ste slobodni javiti nam se i provjeriti svoju sumnju

naša Udruga samo je jednom (2014. godine) imala Ugovor s tvrtkom koja je velik dio od direktne prodaje čestitki/razglednica (na ulici) uplaćivala na naš žiro-račun – taj ugovor pokrivao je nekoliko mjeseci takve prodaje. Tvrtka je ispunila sve svoje ugovorene obaveze prema nama i uplatila pozamašan iznos (38.000,00 kn) na naš žiro-račun. Međutim suradnju nismo nastavili, niti razmišljamo o nekoj novoj akciji. Naime nismo zadovoljni načinom prezentacije naše Udruge koji se događa kod ovakvog načina prikupljanja sredstava

– podrškom na našim promotivnim štandovima

– povremeno, na poziv nekog od organizatora događanja u gradu ili u našoj samostalnoj  organizaciji postavljamo promotivni štand Udruge (prigodno uz blagdane)

– samostalne organizacije štanda na javnim prostorima u našem gradu su rijetke jer su troškovi postavljanja istog prilično veliki (ove troškove snosi Udruga)

Osim što želimo zahvaliti svima koji nam pomažu i podržavaju nas, želimo ilustrirati kako više kontinuiranih mjesečnih doprinosa, bez obzira na pojedinačnu visinu, može postati značajan iznos u ukupnosti. Vjerujemo da takvi iznosi vas ne opterećuju, a nama puno znače.

Vaše jednokratne ili višekratne pojedinačne uplate su nam također vrlo vrijedne. Hvala i vama, od srca hvala.

 Svim našim prijateljima, podržavateljima i donatorima u razdoblju 1995.-2004. veliko HVALA. Vi ste nam pomagali kada smo bili na samim počecima i kada smo imali samo vas. Vaš doprinos je nemjerljiv jer nam je omogućio početak. Vi ste omogućili prve PUŽ-eve korake. 

  Ukoliko vas zanima na koji način pratimo vaše priloge, pogledajte prilagođene izvode  podataka o našim donatorima. Svima možemo reći samo veliko HVALA !

Osim HVALA koji pročitate ovdje, sve aktualne donatore čije adrese imamo, krajem godine, nadam se razveseli, mali znak pažnje. Zato, ne budite anonimni, upišite svoje aktualne adrese na uplatnice ili nam ih javite na neki od mogućih načina (kontakt).

Hvala građanima koji nas podržavaju ! – Podaci

 

PUŽ se obavezuje štititi osobne podatke donatora do kojih ima pristup na dokumentima vezanim uz transakcije. Ukoliko imamo ime i adresu, koristit ćemo ih samo mi, za slanje prigodnih pošiljki.
PUŽ se obavezuje sva donirana sredstva trošiti isključivo za aktivnosti vezane uz ostvarenje naših ciljeva. Povrat doniranih sredstava nije moguć.

Generic selectors
točan pojam
traži u naslovima
traži u sadržaju
traži u objavama
traži na stranicama
Filter kategorija
Aktivnosti
Čitaonica
Mediji
Obrazovanje
Ostalo
Partnerstva
Pitanja i odgovori
Pomoćnici u nastavi
Prava
Pristupačnost
Projekti
Projekti PUŽ-a
Udruga
Vaša podrška
Vijesti

Ni na koji način ne prikupljamo sredstva ”na ulici”

U slučaju bilo kakve akcije, organizacije promotivnog štanda ili sl. obavijestiti ćemo javnost putem ove i naše FB- stranice.

 

Molimo vas da nam javite svaki imalo sumnjivi pokušaj prikupljanja sredstava za našu Udrugu.

Vi nam možete pomoći da budemo brži !!!

Podržite nas i pomognite nam svojim doprinosom.

Vaše donacije ne mjerimo njihovom visinom, već vašom željom da nam pomognete.

Veliko HVALA !

NAZIV: PUŽ 

ili

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama ”Put u život”

ADRESA: Đakovačka 11, Zagreb

MBR:  01079026

OIB: 75502271466

Privatne osobe prema Zakonu o porezu na dohodak (NN 115/16) čl.15., st.2. mogu uvećati osobni odbitak za iznos donacije doznačene na  žiroračun, do visine 2% primitaka za koje je u tekućoj godini podnesena godišnja porezna prijava i utvrđen godišnji porez na dohodak ili je proveden poseban postupak utvrđivanja godišnjeg poreza na dohodak i prireza porezu na dohodak

ZABA IBAN:
HR71 2360 0001 1014 9035 2

HPB IBAN
HR13 2390 0011 1003 4222 3

DEVIZNI RAČUN:
ZAGREBAČKA BANKA D.D.,
SAVSKA 69, HR-10000 ZAGREB
SWIFT: ZABA HR2X
IBAN: HR7123600001101490352

Sve aktualne donatore čije adrese imamo, krajem godine, nadamo se razveseli, mali znak pažnje.

Zato, ne budite anonimni, upišite svoje aktualne adrese na uplatnice ili nam ih javite na neki od mogućih načina  

kontakt…