Udruga djece roditelja s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom “Put u život” – PUŽ

Vi nam možete pomoći da budemo brži!

Vaše male akcije

Male akcije ljudi velikog srca

 

Ponekad nas zaista iznenadite. Jednostavno nas obavijestite o nekoj vašoj manjoj ili većoj akciji. Ili samo stigne uplata. Iza svake od ovih malih-velikih akcija stoji angažman jedne ili više osoba. 

Odgojno-obrazovne ustanove predvode u organizaciji ovakvih akcija. Organiziraju prigodne sajmove (uz blagdane ili neku drugu priliku) u vrtićima i školama, čiji prihod nam uplaćuju. Na tim sajmovima izlažu radove svojih polaznika , organiziraju razmjene i prodaju rabljenih stvari, izvode svoje priredbe i sl. Do sada su nam na taj način pomogli i višekratno pomagali DV Vrbik, DV Jabuka, OŠ Horvati, OŠ Bartola Kašića, OŠ Šestine, Glazbeno učilište Elly Bašić, AIZS – American International School Zagreb, I. gimnazija…. Tu su i akcije manjih  grupa kao što je prilog II K1 (2014.) X. gimnazije i studenata psihologije (2013.).

Slijede akcije udruga i organizacija koje su prepoznale naše napore i željele se uključiti. Udruga Remorkeri, Lions club Zrinjevac, ali i mnogi koji su dijelili naše objave,  pomogli su nam je pri gradnji naše Puževe kućice. Više puta podržao nas je i Međunarodni klub žena Zagreb. Udruga ”Prigorski dan” prije nekoliko dana poklonila nam je prihod svog koncerta.

 

 

Hrvatsko društvo za ginekološku endokrinologiju i humanu reprodukciju je  organizirajući 10. Hrvatski kongres o ginekološkoj endokrinologiji, humanoj reprodukciji i menopauzi 2015., ukrasilo 600 kongresnih torbi crtežima djece iz PUŽ-a i doniralo sredstva za realizaciju naših programa.

 

 

U nekim slučajevima pojedinci su organizirali male akcije u svojim privatnim i radnim okruženjima. Tako su zaposlenici jednog od odjela naše velike banke sakupili svoje privatne doprinose i zajednički ih uplatili na račun naše Udruge. Isto je učinila i gđa. S.M. Stanari jedne zgrade u Zagrebu dva puta su nam uplatili svoju zajedničku donaciju. Više od  godina nekoliko zaposlenika JGL-a uplaćuje svoje priloge, na način da im se određeni iznos obustavlja na plaći, a tvrtka nam uplaćuje ukupni donirani iznos svaki mjesec.

Obitelj Tijan, bila je naš ambasador u Švicarskoj, gdje žive. Svojim angažmanom prikupili su vrlo značajne donacije koje su nam omogućile uređenje i opremanje naše Puževe kućice, ali i donaciju prilagođenog kombi vozila i osiguranje sredstava za dio aktivnosti u Udruzi.

 

 

Ako smo nekog zaboravili spomenuti, a sigurno jesmo, duboko se ispričavamo.  Svim spomenutim i nespomenutim pojedincima, grupama i organizacijama veliko Hvala na njihovom povjerenju i podršci. I angažmanu oko organizacije malih-velikih akcija.

 

Ukoliko nam i vi želite pomoći na sličan način, a trebate neku informaciju ili pomoć, slobodno nam se javite.

Vi ste nam pomogli da budemo brži !

HVALA !!!!!!!

Hvala svima !

 

PUŽ se obavezuje sva donirana sredstva trošiti isključivo za aktivnosti vezane uz ostvarenje naših ciljeva. Povrat doniranih sredstava nije moguć.

Vi nam možete pomoći da budemo brži !!!

Podržite nas i pomognite nam svojim doprinosom.

Vaše donacije ne mjerimo njihovom visinom, već vašom željom da nam pomognete.

Veliko HVALA !


NAZIV: PUŽ 

ili

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama ”Put u život”

ADRESA: Đakovačka 11, Zagreb

MBR:  01079026

OIB: 75502271466

ZABA IBAN:
HR71 2360 0001 1014 9035 2

HPB IBAN
HR13 2390 0011 1003 4222 3

DEVIZNI RAČUN:
ZAGREBAČKA BANKA D.D.,
SAVSKA 69, HR-10000 ZAGREB
SWIFT: ZABA HR2X
IBAN: HR7123600001101490352

logo-cps
logo-american

Ni na koji način ne prikupljamo sredstva ”na ulici”

U slučaju bilo kakve akcije, organizacije promotivnog štanda ili sl. obavijestiti ćemo javnost putem ove i naše FB- stranice.

 

Molimo vas da nam javite svaki imalo sumnjivi pokušaj prikupljanja sredstava za našu Udrugu.

kontakt …